Urjalan levytyö Oy:n teräksiset palvelut 

 

Me palvelemme metallitöiden alihankkijana ja tarjoamme teräsrakenne- ja ohutlevytöitä sekä koneiden ja laitteiden osien valmistusta ja kokoonpanotöitä.

Valmistamme ja hitsaamme myös rautarakenteita sekä teemme pienimuotoisia koneistustöitä.
Toimimme Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla, mutta asiakkaita palvelemme koko Suomen alueella.

Pa

Luotettava metallitöiden alihankkija

Urjalan levytyö Oy toimii metallitöiden alihankintakumppanina. Me valmistamme asiakkaillemme muun muassa suodattimien tukiosia ja koteloita, materiaalin ja kappaleen käsittelyyn liittyvät koneikkojen osat, nosturin osat, murskaimien ja seulojen osat.

Teemme asiakkaillemme muun muassa hydrauliikkasäiliöitä, polttoainesäiliötä ajoneuvoihin ja työkoneisiin sekä

tuulivoimalasäiliöitä.

Lisäksi valmistamme Ilmansuodatinkoteloita kompressoreihin. Teemme myös teräskaiteita, esimerkiksi pinnakaiteita ja  koneiden huoltotasoja sekä koneikkojen kokoonpanohitsausta.

 

 

Urjalan levytyöt Oy on perinteinen metallipaja, joka hyödyntää tuotantoprosesseissaan ajanmukaista teknologiaa ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen laajasti erilaisia tuotteita.

Me toteutamme asiakkaidemme projektit laadukkaasti, joustavasti ja aikatauluista kiinni pitäen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina tasalaatuisen prosessin, tuotteen valmistuksesta toimitukseen asti. Asiakas voi luottaa saavansa sen mitä on kanssamme sovittu.

Nykyaikaisella ja tehokkaalla tuotantokapasiteetilla sekä koneistolla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokasta palvelua.

 

Asiakkaanamme tarjoamme käyttöösi koko yrityksen ammattiosaamisen. Me olemme aidosti kiinnostuneita tuottamaan kumppaneillemme laadukkaita ja parhaita mahdollisia tuoteratkaisuja. Me haluamme huolehtia siitä, että saat aina käyttöösi huipputuotteet sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluamme olla mukana rakentamassa menestyksekästä yritystoimintaa yrityksellesi.

 

 

Ota yhteyttä

Teräsrakenne- ja ohutlevytyöt sekä rautarakennetyöt

Urjalan levytyö Oy valmistaa alihankintana erilaisia teräsrakenne- ja ohutlevytuotteita. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi konepaja-, automaatio-, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automatiikkatuotteiden laitevalmistusteollisuus sekä rakennusteollisuus.

Toimitamme tuotteitamme kaikenlaisen metalliteollisuuden tarpeeseen.

Ammattihenkilöstöllämme on käytössään modernit tuotantotilat ja nykyaikaiset tuotantolaitteet sekä kalusto. 

 

Työstämme myös rautarakenteita ja hitsaamme paksumpia raaka-aineita.

Teemme asiakkaillemme rautarappusia mittatilauksena kaikenlaisiin kohteisiin. Rautarappuset ovat hyvin kulutusta kestäviä ja turvallisia käytössä.

Lisäksi valmistamme erilaisia työtasoja esimerkiksi teolliseen käyttötarkoitukseen, jolloin turvallisuusnäkökohdat ovat tärkeitä, huomioitavia seikkoja tuotetta valmistettaessa.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää teräsrakenne- ja ohutlevytuotteista tai rautarakenteista, olethan yhteydessä meihin. Me autamme sinua mielellämme.

 

 

Koneiden ja laitteiden osien valmistus, kokoonpano- ja koneistustyöt

Urjalan levytyö Oy valmistaa erilaisia koneiden ja laitteiden osia sekä tekee kokoonpanotöitä teollisuuden tarpeisiin.

Me huolehdimme niin isommat projektit, kuin pienemmät työt sovitulla aikataululla ja parasta mahdollista lopputulosta tavoitellen asiakkaillemme.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi konepaja-, automaatio-, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automatiikkatuotteiden laitevalmistusteollisuus sekä rakennusteollisuus.

Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaalle osien optimaalinen ja kustannustehokas valmistusprosessi.

 

Me tarjoamme lisäksi kokoonpanopalvelua. Pystymme tarjoamaan ammattitaitoisten ja osaavien työntekijöidemme tekemänä, monipuolisia kokoonpanoratkaisuja asiakkaillemme, monen eri alan tarpeisiin. Suoritamme kokoonpanot asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Me tarjoamme asiakkaillemme myös pienimuotoisia koneistyöprojekteja. Me koneistamme erilaisia materiaaleja ja konekantamme avulla pystymme palvelemaan pienemmän skaalan erilaisissa tarpeissa.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää osien valmistukseen tai kokoonpano- ja koneistusprojekteihin liittyen, niin olethan yhteydessä.

Tutustu konekantaamme